Gerdy

Hoi! Ik ben Gerdy, 36 jaar jong en woon met mijn gezin in Ede. Ik ben mama van 2 lieve stoere jongens Cas en Jaro en getrouwd met Djoelan, een chefkok die superlekker kan koken en bakken (hier geniet WeesThuis.com ook weleens van mee!).

In mijn vrije tijd en soms als zzp’er, houd ik me veel met creatieve dingen bezig. Piano spelen, zingen, liedjes schrijven, maar ook interieurstyling en fotografie, zijn dingen waar ik heel blij van wordt en anderen soms ook blij mee maak!  

Bij WeesThuis.com verricht ik huishoudelijke werkzaamheden en soms ook andere leuke praktische dingen. Daarnaast val ik af en toe in als ambulant begeleider op de groep. Kortom van alles te doen!  
In het verleden heb ik meerdere studies gevolgd, waaronder HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Deze achtergrond komt nu weer mooi van pas in het werk. Tof om op deze plek mijn steentje bij te kunnen dragen aan een fijne woonomgeving voor de jongeren en Peter, Dorien en kids!  

gerdyWeesThuis.com

Sinds 2008 verlenen we een 24-uurs zorgaanbod aan kinderen/jongeren die niet meer bij hun eigen ouders kunnen wonen vanwege hun thuissituatie.
Doesburgerdijk 26 6718 VG Ede 0318-622601 +31 (0)6 542 568 87 +31 (0)6 363 241 05

Keurmerken:

Volg ons